Petfarewell Uw huisdier verdient een waardig afscheid!

Dust2Dust

Het begraven van een huisdier kan nu op een zeer waardige manier, in een geborgen en natuurlijke cocon gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% WOLVILT. Bij het laatste afscheid verdient een huisdier deze ‘warme’ en zachte cocon.
De begraafcocon kunt u van tevoren bestellen om te gebruiken als mandje voor bijvoorbeeld uw kat. Het dier voelt zich geborgen en veilig in de cocon en kan deze gebruiken als slaapmand. Vervolgens kan de cocon met de handwas gewassen worden met Biotex.
Wanneer uw huisdier is overleden kunt u uw dier in een natuurlijke lighouding neerleggen op de onderzijde van de cocon, alsof hij in een mandje ligt. Dit is meestal nog mogelijk één tot twee uur na het overlijden van uw huisdier. Let er bij de lighouding op dat de cocon nog gemakkelijk gesloten kan worden.
Deze cocon is uiternate geschikt voor het begraven van uw huisdier in de achtertuin.Naast het organiseren van activiteiten, beheert Vitaux ook het secretariaat van een tweetal organisaties en werkt Vitaux aan verschillende projecten.
Vitaux fungeert tevens als distributeur van verschillende producten, geeft verschillende trainingen en ondersteunt organisaties bij werving en selectie activiteiten.

Facebook

Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Contact & Adres

Dust2Dust
Oud Eemnesserweg 27
3755 MR  Eemnes
035-6255185

Wij horen graag van u

Uw mening of ervaring is belangrijk voor ons en van waarde voor potentiële gebruikers van onze producten. Deel uw ervaringen daarom met ons via email

Direct bestellen

Onze producten zijn via uw dierenarts verkrijgbaar óf direct in onze webshop te bestellen. 

 

30 november 2019

Afscheidssymposium ‘Als een huisdier doodgaat’
Locatie: Bomencentrum te Baarn

Met informatie, lezingen, stands en workshops.
Voor meer informatie klik hier