Petfarewell Uw huisdier verdient een waardig afscheid!

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C.

Of het een vogeltje was, een knaagdiertje, een poes of een hond, het was een dierbaar bezit, een kameraad. U hield er zoveel van, u en anderen hebben er zoveel plezier aan beleefd, jaren en jaren lang. Geef uw kameraad dan een waardige begrafenis of crematie en doe het daar waar respect heerst voor wat leven en natuur is. En waar het mooi en stil is.

Witregel

Het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C., een klein familiebedrijf, heeft zich van begin af aan ten doel gesteld dit laatste traject op juiste en betrouwbare wijze te laten verlopen. Dus geen dieren voor destructie op ons terrein of grote anonieme groepscrematies. De familie kiest bewust voor kleine groepscrematies en individuele crematies en biedt daarmee een waardevolle afsluiting aan van het leven dat dier en baasje deelden.

Witregel

En dat u altijd nog ‘s naar die plek terug kunt, die prachtige plek in het stille dorpsgedeelte van Amsterdam Kadoelen, een stolpboerderij met bijgebouwen, begraafweiden en een fraai groen veld voor het uitstrooien van de as. En hier en daar een rustpunt om wat te mijmeren.

Afscheid nemen en gedenken op één plek, altijd toegankelijk.

En wanneer u ervoor kiest de as mee naar huis te nemen, dan is dat bij ons altijd al kosteloos geregeld in een mooie urn van ongeglazuurd aardewerk.

Witregel

Kom dus gerust langs voor een bezoekje zodat u weet waar u terecht komt als het eenmaal zover is of neem een kijkje op de website. Voor vragen of extra informatie kunt u ons altijd bellen. Wij houden het contact graag persoonlijk.

Website

Bezoek onze website voor meer informatie.

Contact & adres

Dierencrematorium Amsterdam
Kadoelenweg 221
1035 NH  AMSTERDAM
020-633 30 30